Water 

Water

Economische groei, urbanisatie en klimaatverandering zorgen wereldwijd voor grote uitdagingen in de watersector. Met minder middelen om te investeren ligt onze uitdaging in het vinden van duurzame en innovatieve oplossingen en de financiering ervan. Grontmij geeft advies, ondersteunt beleid en visievorming en realiseert oplossingen op het gebied van water.

Opgaven in de watersector worden steeds complexer. Een integrale aanpak is daarom nodig. De Nederlandse integrale aanpak van adaptief deltamanagement, risicomanagement en honderd jaar vooruitkijken is uniek in de wereld. Grontmij speelt daarin een rol en heeft kennis van onder andere duurzame technieken, hergebruik van grondstoffen en adaptief deltamanagement.

Integrale aanpak
Onze integrale aanpak richt zich op het optimaliseren van zuiveringsprocessen, energiebesparing en hergebruik van nuttige stoffen. Dat doen wij onder andere door ervoor te zorgen dat schadelijke stoffen niet in de watercyclus terecht komen, door scheiding van afvalstromen en door de capaciteit van systemen op elkaar af te stemmen.

Onze expertise

  • Waterketen
  • Hoogwaterbescherming
  • Waterbouw
  • Waterkwaliteit
  • Watermanagement

 
Wilt u één van onze specialisten spreken? Vul dan uw gegevens in onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Versturen